Monday, 25 October 2010

tatap la muka comel cute tomel tiut ni..haha

jangan terkejut dengan lukisanLukisan di bawah yer. ni hasilhasil kreatif budak TADIKA SMC(budak tadika umur 20-24 thn ok??)..kahkahkah.. dah jangan gelak.tengok je sudehh..

**senyum sampai mata keluar bintang..cayalahhhh. seperti sangat gembira dapat check in pandan city hotel**


**takde perasaan nih..kesian**


**7 budak merah SMC sedang berjalan nak check in hotel sambil sengetSengetkan badan**


**yang ni krisis identiti bak kate angelic aida...ngeee**


**ni muka bajet farid kamil. dengan harapan dapat jumpa lisa surihani kat pandan city tapi kecewa lisa ada shooting kat hotel lain.maap la yer**lalalalalalalaaaa


**muka sangat comel. senyum sampai pejamPejam mata. mungkin sedang menikmati kedamaian di pandan city hotel**


**ni muka bengang sebab tv kt bilik hotel rosak,dah call servis tapi tak datangdatang.dah call 2kali n buat suara garangComel baru nak hegehHegeh macam sipot..pastu bilik sangat banyak taik cicak. haishhh**


ni mood hari 1st kursus jer. next and next day semua dah ok dah.. walaupun tak ok sangat kena cakap ok jugak la..kate ditanggung sepenuhnya kan. harus la dok diamDiam takde komplenKomplen...SSshhhhh

No comments:

Post a Comment